Lad os hjælpe

Overblik

For at komme i gang
Valg af plast typer​
Prototype
Formværktøj
Produktion

For at komme i gang

For at komme i gang

For at komme i gang med din ide skal vi bruge en 3D fil som vi vil gå igennem sammen med dig så der er fuld forståelse for hvad du ønsker og hvad vi kan gøre for dig.

Valg af plast typer

Valg af plast typer

Når vi har taget en snak om din ide skal vi finde frem til hvilke typer plast du ønsker produktet skal laves i. Du behøver ikke have en viden om plastik og vi hjælper dig gerne. vi vil tage en snak om hvilke fordele og ulemper der vil være ved at bruge de forskellige typer af plastik.

Prototype

Prototype

Du vil have muligheden for at vælge om du kunne tænke dig at få lavet en prototype i 3D print. Der ville du være i stand til at se hvordan dit emne vil komme til at se ud i den valgte plast type.

Formværktøj

Formværktøj

Når ide design og plast type er valgt er vi klar til at lade vores værktøjmagere tage et kig på dit produkt. de vil i løbet af kort tid have lavet en udregning på hvad dit værktøj kommer til at koste at fremstille. Når tilbudet er godkendt af dig vil de begynde at lave værktøjet når de har et værktøj der er klar til at lave emner vil du modtage de første prøver så du kan godkende emnerne eller du har rettelser der skal laves inden din produktion er i gang.

Produktion

Produktion

Nu er vi klar til at sætte din ide i produktionen. Her vil alt blive automatiseret så meget så muligt så der er et minimum spild af tid og resurser.

Scroll to Top